Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Pizzadej opskrift

Pizzaovn

Pizzadej opskrift

Ingredienser:

Til 6 pizzaer 

1 kg manitoba eller tipo 00 mel

600 gram køligt vand

1 gram tørgær 

30 gram salt 

Kom alle ingredienser i en røremaskine.

Start på lav hastighed indtil alt melet er blandet med vandet.

Sæt maskine på mellem hastighed i 8-10 min. Sæt dejen til side i 2 timer.

Del pizza dejen op i 6 stykker og form bolde af den. Sæt dem i en hævekasse, bøtte eller tallerken og dæk til med husholdningsfilm.

Sæt dej bolden i køleskabet natten over. Tag pizzadejen ud 4-6 timer før brug 😊

Tip - dejen kan fryses 

Gør bålgrillen klar:

Her er det en god idé at bruge et infrarødt termometer.

Brug pinde/stykker træ som er ca 5×5 cm. 

1) Start din bålgrill op i rigtig god tid, gerne 1 - 1,5 time før du vil lave pizzaerne.

2) Din pizza plade skal gerne op og blive 300+ grader.

3) Sæt pinden lodret bag din pizzaovn, for at få ordentligt med top varme.

Pizza på bålgrill

Tilberedning:

Drej din pizza ofte for at undgå den bliver sort. Gerne var 30-45 sek.

Tip - hvis du ikke synes din bund har fået nok, kan man sætte den på stege pladen ved siden af pizza indsatsen.


Færdig pizza
Opskrift af Martin Handgaard
(instagram: Handgaard_BBQ)
Inspiration til mad på din bålgrill

Inspiration til mad på din bålgrill

Bålgrill er en fantastisk måde at tilberede mad på, der giver en unik og autentisk smag til dine retter. Det er også en god måde at samle venner og familie omkring et bål, mens man nyder lækker mad...

Læs mere
Kylling på rotisseriet på bålgrill🔥

Kylling på rotisseriet på bålgrill 🔥

Få den lækreste og mest saftige hele kylling på rotisseriet på bålgrillen. 1) Start bålet op ca. 1 time før du skal bruge den. 2) Klargør kyllingen ved at skylle den indvendigt og salte den. 3) Sta...

Læs mere