Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Artikel: Lammekølle på rotisseriet på bålgrill

Lammekølle på rotisseriet på bålgrill

Lammekølle på rotisseriet på bålgrill

Ingredienser: 

Lammekølle 1,5 kg. (Nok til ca. 4 personer)

1 håndfuld frisk timian 

4 stilke frisk rosmarin 

Saft fra en halv citron

1 tsk. god chili pasta 

3 fed hvidløg

1/4 dl olie

Salt 

Peber

 

1) Start med at tænde op i din bålgrill og gør rotisseri klar.

2) Skær benet ud af lammekøllen.

3) Hak timian, rosmarin og pres hvidløgene og kom det op i en skål.

4) Kom de sidste ting i skålen og rør rundt.

lam på rotisseri

5) Smør det ud på den udbenet lammekølle og rul den sammen, bind den op.

lam på rotisseri

6) Sæt dit spyd igennem og ud på rotisseriet i nederste hak.

7) Tag temperaturen efter 1 time (min var 60 grader efter 1 time. Jeg tog den af ved 60 grader)

Lam på rotisseri
Servér med råstegte kartofler, broccolini, cherrytomater. lam på grill

Opskrift af Martin Handgaard

(instagram: Handgaard_BBQ)

 

Kylling på rotisseriet på bålgrill🔥

Kylling på rotisseriet på bålgrill 🔥

Få den lækreste og mest saftige hele kylling på rotisseriet på bålgrillen. 1) Start bålet op ca. 1 time før du skal bruge den. 2) Klargør kyllingen ved at skylle den indvendigt og salte den. 3) Sta...

Læs mere
picanha på grill

Picanha med tilbehør

For at tilberede en lækker Picanha skal du starte med at skære kødet i tykke skiver og lade det marineres i en blanding af olivenolie, hakket hvidløg, salt og peber i cirka en time.Grill indtil de ...

Læs mere