Lammekølle på rotisseriet på bålgrill
Ingredienser:
Lammekølle 1,5 kg. (Nok til ca. 4 personer)
1 håndfuld frisk timian
4 stilke frisk rosmarin
Saft fra en halv citron
1 tsk. god chili pasta
3 fed hvidløg
1/4 dl olie
Salt
Peber
1) Start med at tænde op i din bålgrill og gør rotisseri klar.
2) Skær benet ud af lammekøllen.
3) Hak timian, rosmarin og pres hvidløgene og kom det op i en skål.
4) Kom de sidste ting i skålen og rør rundt.
5) Smør det ud på den udbenet lammekølle og rul den sammen, bind den op.
6) Sæt dit spyd igennem og ud på rotisseriet i nederste hak.
7) Tag temperaturen efter 1 time (min var 60 grader efter 1 time. Jeg tog den af ved 60 grader)
Opskrift af Martin Handgaard
(instagram: Handgaard_BBQ)