I Danmark afsendes din ordre indenfor 3-6 arbejdsdage. Fri fragt ved køb over 1.499 kr.

Fremtidens haverum

Moderne havemiljøer i bæredygtige materialer.

Concept Gardens har udarbejdet denne designvision. Ønskerne var bl.a. funktionelle haverum der indbyder aktiviteter, afslapning og fællesskab.

Udestue til moderne have

Naturen som omgiver det smukke område, skal integreres i den hårde og moderne arkitektur. Der er taget udgangspunkt i hedens vilkårlige former og planter, som vildnisset der leger igennem de rene linjer. Med former, sten og planter skal områderne anvendes til både leg og pryd.

Corten væg

Centreret i anlægget er der designet en hypermoderne udestue, som anvender de samme materialer, bl.a. beton, træ og Corten, som findes på villaens arkitektur. Beton elementer rejser sig fra bunden og skaber rum og skyggespil.

Udestue i beton og cortenstål

Taget, som svævende skal indbyde til skygge og ly, har varme materialevalg i loftet, spænder sig over det naturlige hedeområde. I granit gulvet rejser sig en Himalaya birk og tager naturen med ind i den rå form. Ophold, bar og lounge er lige ved hånden.

Vinklet i en skrå kant, er træterrassen i en stålramme, som hænger svævende udover den smukke svømme sø som kan bruges ligesom en pool –  gas bålet som er søjlen til taget, giver ild på for og bagside, så både aften og dags events er beriget med varme og lys

Igennem hele området skæres der skæve linjer med beton mure, som afhjælper den stærke vind fra de åbne markområder og er med til at skabe miljøer og kroge i haven. Murene fungerer også som bænke, parkour elementer, udebruser område og lysarkitektur. Murene skaber perspektiv og dybde i grunden, samtidigt med at de løsriver sig fra alle de omgivne former. Murene er havens vægge og iklædes træer og græsarter, som fungerer som lysinstallationer når mørket falder på.

Petanque banen vinkler sig på loungen og indbyder til leg og aktivitet, som kan kobles til mange af områderne i haven. Der er træning, balance og spil i alle havens områder.

Ude spa og wellness i corten stål

Sauna, spa og udebrus giver en følelse af kurbad og wellness, med separat indgang, som en tilføjelse af arkitektur og rummelighed i designet. Et sted hvor man frit kan føle sig hjemme og nyde den mageløse hede-have som udsigt.

Espalier træernes firkantede former og corten vægge og plantekasser, er den endelige formgiver i naturens vilkårlige scene – de forstærker både arkitekturen og fungerer som hæmmer for nysgerrige blikke og kedelige bygninger i omgivelsen.