I Danmark afsendes din ordre indenfor 3-6 arbejdsdage. Fri fragt ved køb over 1.499 kr.

ByJEMA bliver til

byJEMA er opstået pga. vores egen mangel på en god løsning på vores terrasse. Som indehavere af en maskinfabrik med både laserskæremaskine og kantpresse robotter, var det muligt for os at designe og producere plantekasserne selv.
Corten er blevet rigtig populært har vi erfaret og vi er vilde med det rå, men varme look det har.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I og med at vi selv har designet CUBY og EDGY og selv producerer dem, kunne vi se en idé i at skabe en webshop, hvor vi kunne sælge til både private, erhverv og til det offentlige rum.

Vi har 2 forskellige produkter med hver deres unikke design der er enkelt og stilrent. Derudover laver vi også begge designs i galvaniseret stål.
Begge kan modulopbygges i forskellige niveauer og former. Desuden med bænke i forskellige størrelser, hvilket gør plantekasserne endnu mere funktionelle og en del af udemiljøet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi valgte corten til vores terrasse og har tilmed lavet modulopbygget lounge, hvor plantekasserne udgør rygstøtten. 
De flotte rustrøde farve giver nogle mere levende udemiljøer sammen med de grønne planter.
Vi brænder for at skabe noget der kan bruges af alle og tilmed er vedligeholdelsesfrit. 
Vi ser det efterhånden alle steder nu.
Vi har bl.a. set det i udlandet, i store udendørs butikscentre til at skabe nogle grønne områder samt i flere moderne husbyggerier. 
Mange nybyggerområder har de udfordringer, at de ikke kan få læ/afskærmning af deres grund hurtigt, da hækken tager noget tid at få til at vokse sig høj nok. Her er dette en genial løsning, da plantekasser kan laves i forskellige højder og planterne hurtigt kan udgør læ og afskærmning på de åbne grunde hos nybyggere.

Kreativiteten har ingen grænser. Så lad dig inspirere og send os endelig spørgsmål, hvis vi skal vejlede eller lave tilbud på specialmål.